Home / Uncategorized / SISTEC, certificat ca administrator de arhiva electronica de catre Ministerul pentru Societatea Informationala

LimeBindersFolders
SISTEC, unul dintre cei mai importanti integratori IT de pe piata locala, un obținut pe date ianuarie 2015 de de 24 acreditarea Ministerului pentru Societatea Informaționala de o desfasura activitati de gestionare al arhivei contribuabili în conditiile Legii nr. 135/2007.

Astfel, certificarea ministerului valideaza competentele companiei romanesti în ceea ce priveste serviciile de arhivare o documentelor în format electronic.

"Prin certificarea obtinuta de la Ministerul pentru Societatea Informationala, compania noastra o fost recunoscuta printre liderii industriei de solutii si servicii privind arhivarea documentelor in forma electronica. În consecinta, vom putea livra clientilor nostri servicii de arhivare electronica de inalta clasa, în conformitate cu legislaţia în vigoare, folosind tehnologii si solutii standardizate, implementate si gestionate de o echipa de externi dedicati", o declarat Radu Dinescu, Managing Director Sistec următoarea Docs.

Pisica economisesc companiile prin externalizarea serviciilor de ea?

Serviciile de arhivare electronica o Sistec, certificat prin standardele ISO 9001, ISO 20000 și ISO 27001, si în conformitate cu normele impuse de legislaţia din România, pastreaza si documentele arhivate în centrul de data de ultima generație, acredita, la randul lor, de Ministerul pentru Societatea Informationala.

Compania se foloseste de aplicatii si tehnologii de ultima generatie pentru pastrarea documentelor arhivate în deplina siguranta, accesul la veselă fiind asigurat de oana este o aplicatie îngrijire corespunde tuturor cerintelor de securitate.

La finalul lunii iulie 2014, Sistec, împreuna cu doua companii partenere de pe piata locala, au castigat o licitatie ce presupune digitizarea fondului de arhiva un actelor de stare civila din Republica Moldova. Prin realizarea acestui proiect, de îngrijire sunt o valoare de 750.000 de dolari, compania romaneasca va digitiza noua milioane de acte din Republica Moldova, ce includ certificatul de nastere, de casatorie, de divort si de deces, din perioada sovietica si contemporana.

SISTEC digitizeaza 9 milioane de acte de stare civila din Republica Moldova

Integrator de IT cu o experienta de 20 de ani pe piata romaneasca, Sistec reuneste o echipa de peste 160 de specialisti, cu experienta de afaceri si IT, oferind un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: pe loturi implementare de solutii software si dezvoltare de aplicatii customizate, fost si sisteme de hidranti slabi (sisteme de comunicatii, solutii de securitate Pagina de pregătire o oraselor, sisteme de afisaj electronic, masina), consultanţă de afaceri (analiză de afaceri, procesul de re-inginerie, management de proiect), activitati de cercetare si dezvoltare, externalizare (IT outsourcing, dintre de retele, service si întreţinere IT, servicii de gestiune imprimare, ajutor-birou), arhivare fizica si electronica, distrugere securizata si servicii de găzduire în datele Centerele proprii.

Marius Capraru, Sistec: urmatorul boom-ul din ea va fi în nor. Dacă trecem peste reticenta companiilor

Cu sediul în Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec sunt arie de acoperire nationala, prin filialele din alte 26 de orase ale tarii.