Distrugere Confidentiala

Resurse

SISTEC CONFIDENTIAL va furniza companiei dumneavoastra containere modulare, permanent adaptate nevoilor specifice. Fiecare parte a serviciului nostru este complet integrata intr-un flux, pornind de la eliminarea hartiei, pana la distrugerea datelor, cum ar fi discuri, microfilme, CD-uri si hard-diskuri, asigurand distrugere confidentiala a acestora.

Prin fluxul nostru complet de securitate, va oferim un nivel de siguranta care poate fi cu greu egalat, personal calificat, fabrica de distrugere specializata, cu perimetru restrictionat, impreuna cu cele mai inalte standarde de calitate germana.
Toate solutiile noastre sunt concepute sa fie ecologice si prietenoase cu mediul inconjurator, astfel incat atunci cand doriti securitate, confort si incredere pentru a distruge datele dumneavoastra confidentiale, puteti alege cu incredere SISTEC CONFIDENTIAL.

Serviciul de distrugere confidentiala acopera toate procesele de securitate de la colectare, distrugere si pâna la reciclare. Iar la final, prin eliberarea Certificatului de Distrugere Confidentiala, garantam cel mai ridicat nivel de distrugere de la care nu se pot recupera date, in acelasi timp atestan si  faptul ca pastrati conformitatea legala si evitati incalcarea securitatii datelor.

Distrugere Confidentiala

 

 

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT