Home / Uncategorized / De doi ani de zile, Serviciul Istoric al Rectoratului Romane distruge în mod securizat si documentele cu Sistec confidenţial

distruge securizatDe doi ani de zile, Serviciul Istoric al Rectoratului Romane distruge în mod securizat si documentele cu Sistec confidenţial, aliniindu-se în acest fel normelor în vigoare în ceea ce priveste gestionarea și cu caracter confidențial.

Date fiind natura informatiilor de importanta nationala cu grijă lucreaza Armata Romana, faptul ca aceasta institutie o serviciile ales Sistec confidenţial, viţă de vie sa confirme calitatea si confidentialitatea serviciilor prestate.

Transparenta. Colaborare stransa

Totul se se în mod centralizat, existand un numar de telefon unic de contact, la îngrijire apeleaza unitatile de pe intreg teritoriul Romaniei. Procesul este planificat în mod riguros si este caracterizat de transparenta, astfel incat, un angajat al Rectoratului poate treceti sa urmareasca dintr-o camera de Detta modul în îngrijire se se distrugerea.

Dupa operatia de distrugere se elibereaza un Certificat de Distrugere îngrijire atesta si garanteaza publicată serviciilor prestate şi nivelul ridicat de irecuperabilitate o și distruse, corespunzator standardului de securitate European nivel 3 – confidenţiale (DIN 32757 – 1). Mai mult, prin aceasta sunt loc acoperirea institutiei raspunderii în fata autoritatilor de mediu, îngrijire controleaza ca distrugerea și s-a facut sigur si ecologic.